Afternoon Tea

Dukas endast upp i Viken

Vi dukar upp Afternoon tea den 20/10 & 3/11

Sittning 12.00-13.30 & 13.30-15.00

På afternoon tea buffén finns ny bakade scones, bröd, marmelader, olika ostar, skagenröra, skinka. Som en söt avslutning finns det flera olika sorters småkakor, mjuka kakor, kaffebröd, paj med vaniljsås, frukt, två sorters tårtor och lite andra sötsaker. 

Att dricka finns det 13 olika sorters te, finns även kaffe, o´boy och saft som ingår i priset. 

Pris 189:- /person   0-4 år gratis,  5-11 år 89:- /barn

Boka bord för att vara säker på att få plats. Boka på vår telefon 042-236116 eller fyll i fomuläret här nere, så bekräftar vi bokningen så fort som (tänk på att ni inte är bokade innan ni fått ett mejl med bekräftelse)

För de som är allergiska mot gluten, laktos, mjölkprotein, ägg eller är veganer och diabetiker är utbudet begränsat. Uppge vid bokning om det är någon som är allergisk så berättar vi vad det finns för alternativ, uppges det inte vid bokning kan det vara svårt att fixa något. Nöt och mandel allergiker kan äta det mesta ifrån afternoon tea buffén, fråga oss i personalen så visar vi vad du kan äta. 

Välkomna!

Afternoon tea bilder

Boka afternoon tea här

OBS. Ni är inte bokade förrän ni fått en bekräftelse på mejl!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Tårtfrossa

Dukas endast upp Höganäs (Köpmansg. 7)

Vi dukar upp buffen den 12/10 & 19/10

Sittning 12.00-13.30 & 13.30-15.00


På tårtfrossa dukar vi upp en buffé av alla möjliga tårtor, allt från moussetårtor till frukt och klassisk prinsesstårta. Men även våra goda smörgåstårtor, du behöver inte gå från denna buffé hungrig.  Ett trevligt tillfälle att smaka igenom vårt sortiment av olika tårtor, kanske du hittar din nya favorit.

Att dricka finns te, kaffe och saft som ingår i priset.  Annan dricka får man köpa till.

Pris 149:- /person   0-4 år gratis,  5-11 år 79:- /barn

Boka bord för att vara säker på att få plats. Boka på vår telefon 042-236116 eller fyll i fomuläret här nere, så bekräftar vi bokningen så fort som (tänk på att ni inte är bokade innan ni fått ett mejl med bekräftelse)

För de som är allergiska mot gluten, laktos, mjölkprotein, ägg, nötter, mandel eller har diabetiker är utbudet begränsat. Uppge vid bokning om det är någon som är allergisk så berättar vi vad det finns för alternativ, uppges det inte vid bokning kan det vara svårt att fixa något

Välkomna!

Bilder på tårtfrossan

Boka tårtfrossa här

OBS. Ni är inte bokade förrän ni fått en bekräftelse på mejl!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.